×

FORGOT YOUR DETAILS?

bluEvolution, 6 camere 92 mm

Profilul cu latimea cea mai mare, ofertat pe piata – 92 mm.

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.

Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Compania SALAMANDER, a proiectat şi produce acest sistem pentru cei ce doresc:

  • ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie;
  • să contribuie la protejarea climatului;
  • o fereastră care corespunde celor mai mari exigenţe;
  • un aspect modern al ferestrelor;
  • o fereastră ce beneficiaza de o constructie solida si durabila.

Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă intre tehnologia de varf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, pană la lăţimea de 52mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Lăţimea ingustă vizibilă de 118 mm, oferă spaţii vitrate generoase care la rindul lor aduc caştiguri solare printr-un grad ridicat de incidenţă a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.

 

TOP