×

FORGOT YOUR DETAILS?

(placări cu BOND)

Pe lângă rolul estetic în imaginea unei cladiri, faţadele ventilate creează o separare între mediul exterior şi interior, funcţionând ca un foarte bun izolator termic şi fonic.
Rezistenţa la ciclurile de îngheţ-dezgheţ, întreţinerea uşoară, flexibiliatea, rezistenţa la radiaţiile solare, la eroziune şi coeficientul de dilatare foarte mic, fac din faţadele ventilate o soluţie optimă pentru necesităţile de construcţie ale clienţilor noştri.Plăcile stratificate tip BOND (ALUCOBOND, ETALBOND, JBOND etc.) sunt materiale compozite cu două feţe din Aluminiu de 0,5 mm grosime şi un miez de polietilenă nontoxic, fabricate prin laminare la cald şi presiune, proces prin care se obţine o planeitate perfectă a suprafeţei şi un raport excelent între greutate şi rezistenţă.Suprafeţele exterioare sunt dublu lăcuite, obţinându-se astfel o rezistenţă mai mare la abraziune, săruri, umezeală şi raze UV, ce au o durată de viaţă foarte mare.Acest sistem de faţade placate poate fi folosit pe suprafeţe plane şi curbe, folosind plăci de diferite dimensiuni, el contribuind semnificativ la reducerea consumului de energie necesar climatizării unei clădiri.

FATADA VENTILATA reprezinta un sistem constructiv des utilizat, in special in cazul cladirilor dezvoltate pe verticala, datorita performantelor energetice si comportarii la transferul de masa si caldura.

Sistemele constructive cele mai des folosite pentru fatade:

  • sistemul ETICS, care include un strat exterior pentru protectia  mecanica, realizat din mortar armat cu fibre de sticla sau material plastic.
  • sistem de fatada ventilata, cu stratul exterior realizat din panouri din diferite materiale (ceramice, sticla, piatra naturala, metal, materiale compozite) dispuse la o anumita distanta de stratul  de izolare termica. Stratul de aer ventilat din spatiul intermediar imbunatateste comportarea higrotermica a structurii de fatada.

Sistemul cunoscut sub denumirea de “fatada ventilata” cuprinde mai multe straturi, cu rol de protectie a cladirii la  actiunea combinata a vantului si ploii.
 

Calitati

  • Izolare fonică
  • Protectie termică
  • Calitati estetice superioarer

Contactati-ne!

Telefonic sau online!

Telefon: 0749 / 226 073
E-mail: tibecosv@yahoo.com

Strada 22 Decembrie nr. 154

TOP