×

FORGOT YOUR DETAILS?

FERESTRE SI USI DIN ALUMINIU

Dupa cum se stie profilele din aluminiu pentru usi si ferestre se impart in 2 mari categorii:

  • Pentru exterior se utilizeaza profile cu punte de rupere termica
  • Pentru interior se utilizeaza profile fara punte de rupere termica


Aceasta punte termica se refera la insertia in sectiunea profilelor a unui material cu proprietati izolatoare termice pentru a intrerupe transferul termic dinspre interior catre exterior(aluminiu fiind unul dintre materialele cu cea mai mare conductibilitate termica).
Materialul cel mai utilizat este poliamida, dar in ultimul timp retetele s-au imbunatatit foarte mult astfel, de exemplu seria M1100 Alutherm Plus de la Alumil foloseste o poliamida armata cu fibre de sticla. Gama de culori este foarte larga, putindu-se opta pentru orice nuanta din gama RAL. Vopsirea profilelor se realizeaza printr-un procedeu electostatic ce asigura o rezistenta in timp foarte lunga si o suprafata uniforma, ce nu necesita o ingrijire speciala.

Varietatea de profile din cadrul sistemului asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri: ferestre cu simpla deschidere interioara sau exterioara (cu axa balamalelor verticala sau orizontala), ferestre cu deschidere oscilo-batanta, ferestre cu deschidere basculanta (axa balamalelor este situata la jumatatea ramei mobile, in pozitie verticala sau orizontala), usi/ferestre cu deschidere culisanta in plan-paralel, usi/ferestre coplanare, cat si usi cu posibilitatea de deschidere in dublu sens; atat usile cat si ferestrele pot fi intr-un canat sau in doua canate.
Sistemele cu deschideri tip acordeon sunt un sistem special de usi care se pliaza ce permit un numar mai mare de canate mobile.

Contactati-ne!

Telefonic sau online!

Telefon: 0749 / 226 073
E-mail: tibecosv@yahoo.com

Strada 22 Decembrie nr. 154

TOP