×

FORGOT YOUR DETAILS?

FERESTRE SI USI DIN PVC

Rehau

REHAU, fondat in 1948 in localitatea Rehau/Bayern, dezvolta, produce si comercializeaza produse, sisteme si module din termoplaste, elastomeri si duroplaste (PUR).
REHAU este partener pentru aproape toate ramurile economice cum ar fi de ex: industria automobilelor, constructii civile, tehnica cladirilor, industria electrotehnica, drumuri si constructii subterane, tehnica sanitara si pentru incalzire, tehnica medicala, industria mobilei si multe altele. REHAU foloseste toate procedeele actuale din domeniul prelucrarii polimerilor (extrudare, turnare de piese sub presiune, modelare la cald, procedeu de extrudare prin suflare si turnare de spuma reactiva).
Mai mult decat atat, REHAU ofera toate posibilitatile pentru imbunatatirea calitatii suprafetelor si confectionarea, respectiv prelucrarea de produse, pana la un engineering complet. REHAU este specializat in rezolvarea problemelor tehnice dificile.
REHAU, in calitate de marca de prestigiu in domeniul solutiilor pe baza de polimeri este lider international in domeniile constructii, automotive si industrie. Rehau ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

Salamander

Profilele PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc.

SALAMANDER are productia de profile PVC pentru ferestre si usi dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, 20130110100530-2decenii de experienta si know-how.

Salamander si pantofii au fost mult timp doua cuvinte inseparabile, ca si spiritul intreprinzator si inventivitatea care au caracterizat compania inca de la inceput.

Jakob Sigle, fondatorul viitoarei Salamander AG, a fost un pionier al fabricarii industrializate a pantofilor. In 1885 el si-a fondat firma in Kornwestheim, Germania sub numele de Jakob Sigle – Productie si depozit, toate sortimentele de pantofi .

Cautand un loc pentru a produce un material nou si inovator pentru pantofi el a cumparat o propietate in localitatea Turkheim din Bavaria in 1917. Aici a pus bazele a ceea ce este astazi Salamander Industrie Produkte GmbH. In 1936 compania dezvolta un material care este astazi numit pielea artificiala bounded leather. Continuand imbunatatirea acestuia si metodele de fabricatie a ajuns in curand liderul mondial in domeniu.

In 1960 incepe productia de materiale plastice cu realizarea unor tocuri pentru incaltaminte feminina. Apoi productia componentelor din plastic pentru diferite industrii se diversifica.

Produse Rehau

 • GENEO
  GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adan...
 • Euro-Design 70
  Dumneavoastră investiţi mult în casa Dvs. Aceasta trebuie să corespundă dorinţelor Dumneavoastr...
 • Brillant-Design
  Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea ...
 • Euro Design 86
  Adâncimea mare de construcţie de 86 mm a ferestrelor vă oferă posibilitatea de a monta orice ge...

Produse SALAMANDER

Contactati-ne!

Telefonic sau online!

Telefon: 0749 / 226 073
E-mail: tibecosv@yahoo.com

Strada 22 Decembrie nr. 154

TOP