×

FORGOT YOUR DETAILS?

Accesorii Tamplarie

Glafuri pentru interior din PVC

Aplicate la interior, glafurile din PVC nu reprezintă doar un element stilistic, ci şi o metodă eficientă de protecţie a

Glafuri pentru interior din PVC

pervazelor împotriva umidităţii şi a şocurilor mecanice. Prin construcţia lor, acestea sunt deosebit de durabile, placa din PVC având o structură celulară ce îi conferă o mare rezistenţă în timp.
Calitatea deosebită a suprafeţei glafului face ca acesta să îşi păstreze aspectul iniţial o perioadă foarte lungă, în condiţii de utilizare intensive.Montajul glafurilor din PVC se realizează prin lipire cu adeziv, aşezare direct pe mortar sau prindere în şuruburi.Avantajele glafurilor de interior din PVC:

  • rezistenţă la umiditate şi la utilizare intensivă;
  • nu flambează şi nu se distorsionează sub acţiunea factorilor mecanici sau termici;
  • culoare rezistentă la acţiunea razelor solare;
  • uşor de curăţat şi întreţinut;
  • nu necesită vopsire.

Glafuri pentru exterior din Aluminiu

poz-glafAL-thumb

 

Sistemele de glafuri exterioare completează eficient tâmplăria din PVC şi Aluminiu cu geam termoizolant prin rezistenţa deosebită şi prin designul acestora.

Glafurile din Aluminiu protejează zidăria şi faţada locuinţei dumneavoastră, în zona ferestrelor, împotriva intemperiilor, a apei şi a murdăriei.

Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor pentru ferestre.

 

Rulouri exterioare pentru ferestre

poz-rulou-thumb

Atunci când tâmplăria casei dumneavoastră este deja instalată rulourile exterioare pentru ferestre sunt o soluţie

ingenioasă atât pentru protecţie termică, fonică şi împotriva razelor solare, dar şi de siguranţă împotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Izolaţia termică şi fonică se realizează cu ajutorul lamelelor din Aluminiu cu spumă poliuretanică şi a şinelor de ghidare din Aluminiu extrudat cu perii.

 

Plase împotriva insectelor

Plasele contra insectelor vă protejează într-un mod simplu şi eficient împotriva insectelor fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Datorită rezistenţei lor, aceste plase au şi un rol suplimentar – protejează animalele de companie întrucât nu permit accesul acestora pe fereastră înspre exterior.

Plase tip ramă cu balamale

Plase tip ramă cu balamale

Plasele tip ramă cu balamale pentru ferestre şi uşisunt fixate pe un cadru din Aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând astfel oscilarea batantă a geamului înspre exterior.
Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut.Sunt cele mai practice soluţii datorită avantajelor majore pe care le au:

  • se pot aplica pe ferestre de orice dimensiuni;
  • plasele sunt din fibră de sticlă;
  • au o transparenţă ridicată şi sunt rezistente la acţiunea factorilor climaterici;
  • profilele componente sunt din Aluminiu vopsit electrostatic, în culorile standard alb sau maron;
  • se curăţă foarte uşor şi rapid.

Plase tip rulou

Plase tip rulou

Orice fereastră poate fi echipată cu o astfel de plasă contra insectelor. Aceste sisteme pot fi montate chiar şi la geamurile mai greu accesibile deoarece acţionarea lor se face prin intermediul unui şnur.Plasele tip rulou sunt construite cu casetă şi ghidaje din Aluminiu. Plasa este din fibră de carbon translucentă, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi la acţiunea razelor solare. Acestea se pot ridica şi coborî uşor, prin tragerea şnurului de acţionare, sistemul fiind dotat totodată cu un mecanism împotriva ridicării accidentale.

Pe timpul iernii sau oricând nu mai este necesară, plasa poate fi ridicată în casetă, nefiind astfel necesară demontarea sa de pe exteriorul ferestrei. Ghidajele şi caseta sunt astfel concepute încât nu alterează în niciun fel estetica tâmplăriei.

TOP