×

FORGOT YOUR DETAILS?

Rehau

by / / Parteneri

102058

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum

şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Exteriorul unei clădiri influeţează în mod semnificativ caracterul acesteia, atât optic şi funcţional cât si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor şi al faţadelor aveţi garanţia unei mărci de calitate şi obţineţi produse, care vor constitui în mod individual o soluţie pentru toate cerinţele. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO®: cu acesta reduceţi pierderile de energie la fereastră cu până la 76%, menţinând acelaşi confort optim. Gama oferită este variată: de la sisteme pentru fereastre, faţade, uşi glisante, uşi de intrare, sere şi terase, până la jaluzele, obloane şi pervazuri interioare. Pe lângă soluţiile de sistem inovatoare, vă sprijinim cu servicii de primă clasă în toate fazele, de la proiectare până la construcţie.

Exploraţi gama noastră diversificată de produse şi servicii!

  • Pin It
TOP