×

FORGOT YOUR DETAILS?

STICLA SAIN-GOBAIN

Sticlă SGG Planitherm 4S

Sticlă Saint-GobainÎn procesul de producţie a uşilor şi a ferestrelor din PVC şi Aluminiu, compania noastră foloseşte sticlă furnizată de către prestigiosul producător francez, Saint-Gobain Glass.Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticlă clară cu depuneri care asigură, în acelaşi timp, izolaţie termică sporită şi control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului iar reflexivitatea conferă oricărui spaţiu un aspect elegant.
AVANTAJE: confort 4 anotimpuri

Primăvara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai contează.
În această perioadă a anului, dublul vitraj care integrează sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
– sporirea confortului;
– reducerea costurilor.
Vara:
Datorită funcţiei sale de control solar, sticla SGGPLANITHERM 4S respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară, ceea ce înseamnă:
– reducerea costurilor de răcire;
– temperatură ideală şi protejarea mobilei. 
Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. Datorită caracteristicilor sale, efectele scăderilor de temperatură sunt diminuate, determinând:
– sporirea confortului;
– reducerea costurilor. 
Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4Soferă o izolaţie termică de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obişnuit. Această proprietate se traduce în numeroase avantaje:
– căldură şi confort;
– economii semnificative pentru încălzire
 

ECONOMIE

Cu sticla SGG PLANITHERM 4S faci economii substanţiale de energie pe toată perioada anului. Cheltuielile atât pentru încălzire cât şi pentru răcire se reduc considerabil.

COMBINAŢII

Asociată cu alte tipuri de sticlă, SGG PLANITHERM 4S asigură şi alte funcţiuni ca de exemplu: protecţia împotriva zgomotului, protecţia persoanelor şi a bunurilor, auto-curăţare.

Începând cu anul 1665, Saint-Gobain şi-a demonstrat în permanenţă capacitatea de a inventa produse care îmbunătăţesc calitatea vieţii. Fiind unul dintre primele 100 grupuri industriale din lume, Saint-Gobain continuă să îşi valorifice know-how-ul tehnologic, deseori în parteneriat cu cele mai prestigioase universităţi şi laboratoare. Ca exemplu al angajamentului nostru faţă de inovaţie, 20% din produsele Saint-Gobain nu existau acum cinci ani.

Realizari

  • 340 de ani de tradiţie şi experienţă.
  • Sticla Saint-Gobain a fost folosita pentru construcţia Piramidei de la Luvru şi a operelor din Beijing şi Shanghai
  • 1/3 din cifra de afaceri este realizată din vânzarea de produse şi soluţii de economisire a energiei în clădiri şi protecţia mediului

Contactati-ne!

Telefonic sau online!

Telefon: 0749 / 226 073
E-mail: tibecosv@yahoo.com

Strada 22 Decembrie nr. 154

TOP