×

FORGOT YOUR DETAILS?

Streamline, 7 camere 76 mm

Streamline

Ferestrele si usile realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul cu 7 camere, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului. Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat.

Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL 76 este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ. Câteva aspecte care plasează tâmplăria din profile PVC STREAMLINE SL76 pe o poziţie avantajoasă în comparatie cu alte produse ale competitorilor.

Lăţimea constructivă de 76mm. Garnitură sudabilă (TPE, TermoPlasticElastomer) culoarea GRI. Posibilitatea de a alege un toc special pentru usi care permite fixarea optima a balamalelor de usa si realizarea in bune conditii a lucrarilor de renovare. Cercevelele medii au dimensiuni generoase de 104 mm permitand realizarea atat de usi de balcon cat si de usi de trafic – avantajoase din punct de vedere al costurilor – cu deschidere in interior sau exterior Profile cu 4 camere pentru uşi rezidenţiale disponibile in variantele “Z” sau “T” avand o latime de 130 mm. Aceste profile masive sunt prevazute cu falt de 20 mm ce permite instalarea doar a zarurilor cu inchidere multipunct.

TOP