×

FORGOT YOUR DETAILS?

USI DE GARAJ

Uşi de garaj secţionale

Uşile secţionale sunt compuse din panouri „sandwich” din tablă de oţel zincată de 40 mm grosime, izolate cu spumă

Uşă de garaj secţională

poliuretanică. Acestea asigură izolarea perfectă pentru garajul dumneavoastră, permiţând o închidere etanşă şi un confort termic sporit pentru întreaga dumneavoastră locuinţă.Uşile se montează în spatele golului de montaj şi se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lăsând liberă întreaga intrare în garaj. Sistemele de culisare pot fi diferite în funcţie de dimensiunile uşii. Acestea pot fi adaptate la nevoile fiecărei persoane şi construcţii.Pentru a beneficia de lumină naturală în garaj, se poate opta pentru adăugarea de ferestre în
panourile uşii, acestea fiind disponibile în două variante dimensionale. Pentru o utilitate sporită se poate încastra şi o uşă pentru acces pietonal. În cazul în care se doreşte o iluminare sporită a spaţiului garajului, clientul poate opta pentru o uşă cu panouri vitrate, cu rame din Aluminiu eloxat şi geam dublu transparent din policarbonat.Sistemul de acţionare electrică din telecomandă a uşii oferă un plus de confort utilizatorului.

Galerie

Uşi de garaj tip rulou

Uşile de garaj tip rulou asigură deschiderea şi închiderea uşii prin rularea covorului de lamele din Aluminiu pe axul

Uşă de garaj tip rulou

 central.Ca şi în cazul uşilor secţionale, se poate opta pentru varianta cu lamele vitrate. Uşile de tip rulou sunt soluţia ideală atât pentru nevoile personale de depozitare, cât şi pentru închideri ale spaţiilor comerciale din mall-uri şi supermarketuri.Avantajul acestor uşi îl reprezintă posibilitatea de rulare într-un spaţiu mic, atât în interiorul cât şi în exteriorul garajului. Perdeaua de lamele se strânge în întregime în caseta aflată la partea superioară, covorul de lamele culisând prin ghidaje speciale prevăzute cu perii antipraf, într-un mod simplu şi silenţios.

Alte produse

Contactati-ne!

Telefonic sau online!

Telefon: 0749 / 226 073
E-mail: tibecosv@yahoo.com

Strada 22 Decembrie nr. 154

TOP